Mode kurs

Den "Il Bagatto" mode skola Bologna undervisar de olika sidorna som bygger upp ett mode operatör. Dess mål är att forma individer anpassas till de olika arbetsgrupperna berörda områdena.

Kurser

Hålls på ateljé i Bologna och kännetecknas av både teoretisk och praktisk (tillverkning) sessioner. Sådana kurser är nödvändiga för att lära sig de manuella hantverk samt att inrätta ett specifika kreativitet. Skolan kollektionen är anställd som läromedel under kursernas lektioner för att eleverna deltar flera privata mode skolor. 8 individuella lektioner per vecka, 2 timmar per dag

1 vecka Euro 440
2 weckor Euro 840
3 weckor Euro 1240
4 weckor Euro 1640
varje ytterligare vecka Euro 400

Teknisk Design

Dess användning är för att förstå att projektet ska realiseras. Det är inte mode skiss, det vill säga den bild som är avsedda för allmänheten, men mönstret som ska användas av konstruktören för att kunna utföra sitt arbete, det kommer därför att vara full av tekniska indikationer, inkluderade en relevant till materialet att användas vid tillverkning fas. Mål: förmåga att beskriva olika klädesplagg, med tydliga uppgifter om alla detaljer och relevant position i mode skiss. Allt som behövs för att verkställighet skall anges. Provning och utvärdering: på begäran, måste dra mapparna utföras.

Man-kvinna modell

Hur du tar mätningar, skillnaden i mätningar som är avsedda att skräddarsy / klädsömnad och de som ingår i bord som ska användas för massproduktion. Genomförande av baser för olika klädesplagg och efterföljande omedelbar skapelse i tyg. Baser omvandling för att förverkliga de olika artiklarna, skapande i tyg av varje verk. Hur en modell som ska användas för massproduktion kan förberedas. Mål: att kunna genomföra den modell oavsett klädesplagg, som ger alla detaljer och exakt kapning indikationer. För att kunna förbereda en tecknad serie som ska användas av industrin. Provning och utvärdering: på begäran, modeller som ska utföras.

Klipp

Hur modeller samt olika modellens delar är placerade på en vävnad, även med beaktande av de olika tyg slag. Så att utföra montering av en modell. Mål: att lära sig att placera någon modell - och varje enskild del av det - på de olika tyget slag, samtidigt hushålla på tyget.

Tailoring & klädsömnad

De olika skrädderi och tekniker klädsömnad för ett klädesplagg och även hur man lägger sista handen vid det, undervisas, skillnaderna mellan tayloring och massproduktion arbetet dokumenteras. Mål: att lära sig att förbereda ett klädesplagg som gjorts för att mäta och även hur man ansöker sista handen vid det. Hur man gör samma sak för en massproduktion modell. Provning och utvärdering: studenter kommer att kunna skapa ett preparat album och kommer att presentera kläder gjorda av sig själva.